Управление на имоти

ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ, ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ, ПОВЕЧЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ


Професионалното управление на имоти, което ви предлагаме, ви освобождава от всички грижи за вашия имот. Няма нужда да се притеснявате дали наемателите ви ще плащат навреме, дали сметките ви за ток, вода и отопление са уредени в срок, дали жилището ви е добре поддържано, докато се обитава от други хора. Ние заместваме изцяло наемодателя, като по този начин му пестим време, осигуряваме му спокойствие и правим така, че цената на имота му, както и приходите от наем, да се увеличават с времето.
След подписването на договор за управление на имоти с наемодателя Прайм Естейт поема всички грижи за отдадения под наем имот, като освен за заплащането на наема, се грижи и за уреждането на сметките, поддръжката на апартамента, периодичната профилактика на уредите, които се нуждаят от такава. Не е необходимо да ходите на събранията на етажната собственост. Прайм Естейтс ще ви представлява и там, като ви гарантира информираност и консултация за най-правилните решения.
С годините вашите доходи от отдадения имот няма да намаляват, а ще нарастват, благодарение на сключения с нас договор за управление на имоти. Ние индексираме ежегодно наема ви според процента на годишната инфлация и се грижим за необходимите ремонти, за да бъде имотът ви все така привлекателен за клиентите. При желание от ваша страна плащаме данък сгради и такса смет вместо вас. Изготвяме подробен месечен отчет за приходите и разходите на имота.
Всичко това е само срещу 10 % от дължимия наем. Те се заплащат, когато в имота ви има наематели. В промеждутъците ние се стараем да намерим максимално бързо нови обитатели на вашия имот и в този период вие не ни дължите нищо за услугата. В допълнение имаме задъжението да рекламираме имота ви, а договорите ни с по-големите агенции в бранша правят така, че имотът ви да се предлага бързо на максимално широка аудитория. След като намерим наематели, за да защитим максимално интересите ви, ние изискваме 2 наема като депозит от клиента.
Професионалните договори за управление на имоти на Прайм Естейтс ви гарантират сигурност, повече свободно време и по-високи доходи.