Идеи за интериор и дизайн на спалнята

15 окт 2014 : 03:37
Осветление
Добавете осветление на тавана, стените и на пода, за да внесете уют и мека топлина.
Кресла
Освен леглото в спалнята някои хора предпочитат да добавят и удобни кресла и мебели в тон със стаята, които допринасят за елегантността и цялостта на спалнята. А и винаги можете първо да полежите в удобното кресло с книга в ръка преди да се приготвите за сън.

Дървен таван
Висок дървен таван, който крие в себе си уют и пикантна загадъчност. Напомнящ за почивките в провинцията на бунгала или семейни къщи покрити с дърво и меки одеала.
Свежо и неутрално
Преливаща от светлина и енергия спалня с нюанси на свежо и бяло. Неутралността тук носи свежа и лека елегантност и меки като коприна сънища smile
Топли цветове
Розовото е любимият ви цвят или червено, синьо?
Към бялата спалня добавете розови декоративни възглавници, на пода поставете малко пухено килимче в любимия ви цвят. Направете стола за отдих в спалнята със същия любим цвят. Спалнята е вашето отражение и защо да не добавите малко от себе си в цвета.
Артистично и със замах
Добвете картини и подходяща декорация в арт стил за вашата спалня, за да се чувствате уютно.
Тапет
Ако стените и мебелите са прекалено свежи и неутрални, а искате да внесете малко чувство и цвят добавете тапет, който да раздвижи стаята.
Пердета
Пердетата са част от цялостта и интериора на стаята, тежки падащи пердета или по-къси закачливи – какви предпочитате за вашата спалня?

Е, открихте ли своята мечтана спалня в тази статия? smile
Ще се радваме да споделите и вашите идеи за интериор на спалнята като коментар под статията. Вашето мнение е важно за нас.

Create A Royal Retreat With Victorian Style