Какво трябва да имате предвид при търсене на ново жилище?

06 окт 2014 : 11:44
Ние от Prime Estates се грижим както за наемателите, така и за купувачите на недвижими имоти. В тази статия обръщаме внимание на въпросите, които трябва да си зададе търсещия нов дом. От своя страна ние ще се погрижим тези въпроси да се превърнат в ясноти и ще изберем най-подгодящия и отговарящ на критериите ви нов дом.

Наемането/купуването на жилище не е проста задача и не можем да се водим само по отделни параметри – цена, квадратура и т.н. Цялото на всички изисквания прави ясна представата за желания имот.
За да намерите апартамент, който наистина да направи живота ви по-спокоен и щастлив, но не сте сигурни за всички въпроси около търсенете, не се птитеснявайте – ние от Prime Estates сме до вас, за да подготвим правилните въпроси и да се погрижим за откриването на идеалния дом за вас.

Ето някои от точките, върху които е добре да помислите преди да се впуснете в безкрайното море от недвижими имоти
1. Цена на имота
2. Разходи за сметки – тук въпроса е свързан с предпочитанията ви дали искате парно отопление, топла вода или бойлер и климатик, с който да се отоплявате. И в двата случая какви са месечните разходите на имота.
3. Квадратура и структура на имота – колко стаи да има, бани, тераси. Дали да бъде мансарда или да бъде от първите етажи; северно или южно изложение; Да бъде ново или старо строителство.
4. Локация на имота?
5. Съседите?
6. Възможност за домашни любимци?
7. Сградата в добро състояние ли е?
8. Удобства на сградата и на самия имот

И още много въпроси, за които нашите професионалисти ще ви консултират.
Първото, което ще направим ние е цялостна оценка и проучване на пазара на имот, към който сте се насочили. Това ще ви позволи да оптимизирате очакванията и изискванията си, така че да намерим заедно най-доброто за вас.
В случай, че искате да наемете имот ние ще ви предложим най-изгодната оферта спрямо съотношението качество/цена. Ние винаги присъстваме на огледите, за които ви информираме предварително. Професионалният екип на агенцията изготвя индивидуална рекламна стратегия за всяка заявка. Наш консултант изготвя договора за наем според Закона за задълженията и договорите и взаимната договореност между страните. В защита едновременно и на наемателя, и на наемодателя, съставяме приемно-предавателен протокол за състоянието на имота и имуществото в него при нанасяне на наемателя.

Разбира ме, че всяка промяна е стрес и нямайки време да се запознаете и отделите време на пазара на имоти, вие искате да се доверите на професионалисти в тази област. Доверете се на нашите професионалисти, които ще бъдат с вас до финализиране на сделката.
Prime Estates. Потърсете ни София, ул. Отец Паисий 44 на телефони: 02/ 490 2434; 0879 300 989 или ни пишете center@bgrents.com